Skip til hoved indholdet

Som ejendomsfunktionær får du, i samarbejde med dit områdekontor, ansvaret for afdelingernes daglige drift såvel beboerservice som ren- og vedligeholdelse af ejendommenes indvendige samt udvendige arealer.

Opgaverne indebærer fx tilsyn med forsyningsinstallationer og tekniske anlæg, vedligeholdelse af maskinpark og værktøj, pasning og pleje af grønne områder, digital ind- og fraflytningssyn samt medvirken ved den langsigtede vedligeholdelsesplanlægning.


Din profil

Vi søger en person, som er serviceminded, imødekommende og møder andre mennesker med et positivt og åbent sind. Du skal som ejendomsfunktionær både kunne arbejde selvstændigt og i et team.
Vi kræver, at du har kørekort til personbil, og har du mulighed for at bruge egen bil i arbejdsmæssig henseende, vil det være en fordel. Derudover skal du kunne fremvise en ren børneattest.

En uddannelse som anlægsgartner eller en håndværksmæssig uddannelse er klart en fordel, men ikke et krav.


Hvad tilbyder FællesBo?
Vi kan tilbyde et meget selvstændigt job, hvor du har stor frihed inden for de givne rammer, og hvor du møder mange spændende udfordringer.
Du tilbydes løn og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomsten mellem Dansk Erhverv, BL og ESL.

Stillingen ønskes besat pr. 1. juni 2024 eller snarest muligt.


Ønsker du at vide mere?
For flere oplysninger vedrørende stillingen er du velkommen til at kontakte serviceinspektør Martin Skytte Hansen på tlf. 9626 5832 eller Mogens Hauge på tlf. 9626 5848.

Ansøgningen samt CV sendes til HR medarbejder Marianne Mathiasen pr. mail mma@faellesbo.dk eller post, Nygade 20, 7400 Herning, senest den 14. april 2024. Samtaler forventes afholdt d. 22. og 23. april.

 

 

FællesBo er en almen boligorganisation med 4.983 boliger i Herning kommune. FællesBo har 90 engagerede medarbejdere. Hovedopgaverne er at opføre, udleje, administrere, vedligeholde og modernisere bygninger og almene boliger med udgangspunkt i service og høj kvalitet.