Skip til hoved indholdet

Elektriker søges til FællesBo

Elektriker søges til FællesBo


Om stillingen

Som elektriker hos FællesBo vil du blive en del af et håndværkerteam på i alt 10 medarbejdere, som servicerer alle vores boligafdelinger i Herning og omegn.

Du vil få ansvaret for drift, service og vedligehold af FællesBos elinstallationer sammen med 2 andre elektrikere. Herunder vil der forekomme konkrete arbejdsopgaver omkring den daglige drift.

 

Din profil

Vi søger en person, som har en håndværksmæssig uddannelse inden for elfaget. Det vil være en fordel at have KMO kursus og erfaring med varmepumper samt hårde hvidevarer, men ikke et krav.
I håndværkerafdelingen vægtes hjælpsomhed og samarbejde meget højt, hvorfor det er en forudsætning, at du både kan arbejde selvstændigt samt i teamet.

Vi forventer, at du er serviceminded, imødekommende og møder andre mennesker med et åbent sind.

Vi kræver, at du har kørekort til personbil samt kan fremvise en ren børneattest.


Hvad tilbyder FællesBo?

Vi kan tilbyde et meget selvstændigt job, hvor du har stor frihed inden for de givne rammer, og hvor du møder mange spændende udfordringer.

Du tilbydes løn efter kvalifikationer og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Stillingen ønskes besat pr. 1. september 2024.


Ønsker du at vide mere?

For flere oplysninger vedrørende stillingen er du velkommen til at kontakte el-installatør Morten Søby på tlf. 2224 0314.
Ansøgningen samt CV sendes til HR medarbejder Marianne Mathiasen pr. mail mma@faellesbo.dk eller post, Nygade 20, 7400 Herning, senest den 14. juni 2024. Samtaler forventes afholdt i uge 26.

 

FællesBo er en almen boligorganisation med 4.982 boliger i Herning kommune. FællesBo har ca. 100 engagerede medarbejdere. Hovedopgaverne er at opføre, udleje, administrere, vedligeholde og modernisere bygninger og almene boliger med udgangspunkt i service og høj kvalitet. For yderligere information: www.faellesbo.dk.