Skip til hoved indholdet

Vores ansatte er der for beboerne

 

FællesBo har mange forskellige slags medarbejdere, da vi både har administration og vedligeholdelse af ejendommene samt den daglige drift. På kontoret og i marken stiller vi både faglige krav – og krav til, at man kan se sig selv som beboernes medarbejder.
Vi sætter pris på professionelle og selvstændige medarbejdere, der er åbne for forandringer og tager initiativ på egen hånd. Samtidig er det vigtigt for os, at vores medarbejdere motiveres af samarbejde og formår at sætte service i højsædet.

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads i konstant udvikling, hvor der er fokus på en uformel omgangstone og et godt sammenhold, omgivet af gode kollegaer og engagerede beboere.

 • Ejendomsfunktionær-afløser søges

  Som ejendomsfunktionær-afløser vil dine primære opgaver være pasning og vedligeholdelse af grønne områder samt vedligeholdelse af fælles faciliteter i samarbejde med kollegerne i dit område.


 • Ejendomsfunktionær søges

  Som ejendomsfunktionær får du, i samarbejde med dit områdekontor, ansvaret for afdelingernes daglige drift såvel beboerservice som ren- og vedligeholdelse af ejendommenes indvendige samt udvendige arealer.Søg ledigt job – eller søg uopfordret

Har vi ingen ledige job, er du altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til vores HR-medarbejder Marianne Mathiasen på mail eller via post.

Alle henvendelser behandles fortroligt og gemmes i tilfælde af senere relevante stillinger.

Når du søger en stilling hos FællesBo, skal du være opmærksom på, at vi som dataansvarlig registrerer og indsamler oplysninger om dig. Hvordan vi behandler din ansøgning, og hvilke oplysninger vi indsamler, herunder hvilken praksis vi almindeligvis følger, kan du læse mere om her.

 • Marianne Mathiasen
 • FællesBo
  Nygade 20, 7400 Herning
  Att.: Marianne Mathiasen